Flygledare

Fler orter

Fr.o.m mitten av april 2018 driver vi även flygtrafikledning på Säve flygplats. Nu söker vi engagerade flygledare till Säve och flera av våra ATS – Västerås, Växjö och Kalmar. Du skall ha behörighet för torn och inflygningskontroll.


ACR är Europas första privata Air Navigation Service Provider (ANSP) och driver i nuläget flygtrafikledningen på 14 flygplatser i Sverige. Vår ambition är att bli ett av Europas ledande leverantörer av flygtrafikledningstjänst genom att erbjuda flygplatser bättre ekonomiska förutsättningar. Flygverksamheten på Säve består bland annat av samhällsviktig verksamhet såsom Sjöfartsverkets räddningshelikoptrar, ambulanshelikopter och Polisflyget samt kommersiell verksamhet som flygskolor och helikopterföretag. Ägaren Serneke Group har även som ambition att återetablera Säve som en flygplats för affärsflyget i regionen. Flygplatsen kommer att ha öppet 8-22 alla dagar i veckan. Säve beskrivs ofta som en av de roligaste flygplatserna att arbeta på för en flygledare. Det är ett roligt och spännande arbete som väntar dig och med stora möjligheter att påverka och forma uppstarten av din nya arbetsplats. ACR arbetar aktivt med utbyte mellan olika enheter inom företaget, s.k. dubbla behörigheter och detta är något vi på sikt kan erbjuda dig.


Rollen

I rollen som flygledare är det förutom att alltid prioritera flygsäkerheten på bästa sätt, viktigt att ha egenskaper som flexibilitet och kundorientering.

Kvalifikationer

 • Giltigt flygledarcertifikat med behörigheten ADI och behörighetstillägg TWR/RAD
 • Giltigt medicinskt intyg EASA klass 3
 • Språkkunskaper lägst ICAO nivå 4 i svenska och engelska. Kurs i svenska kan erbjudas vid behov
 • Har du tidigare innehaft lokal behörighet på Säve är detta meriterande


Vill du veta mer kontakta gärna vår operativa chef Björn Eriksson på telnr 0733-429009 eller HR Manager Agneta Ekenberg 072-240 45 32 eller COATS på respektive ATS alternativt respektive arbetsplatsombud för ST.

Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev!


Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Kontaktperson

Agneta Ekenberg

agneta.ekenberg@acr-sweden.se

0722404532

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Flygledare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %